Svenska Skridskoförbundets tävlingslicens 2009. Foto: Ulf Haase.
Foto: Ulf Haase.

Det är klubbarnas uppgift att ta in licensavgifterna från sina medlemmar för sammanställning och vidarebefordran till Svenska Skridskoförbundet. OBS! Du kan inte ansöka om licens direkt från Skridskoförbundet; ärendet måste hanteras av en klubb som är ansluten till förbundet och som du är medlem i. En olycksfallsförsäkring som tecknats med Folksam ingår i kostnaden för tävlingslicensen.

Licenser administreras av klubben via förbundets portal IdrottOnline och vi behöver därför ett fullständigt personnummer i ansökan. Många har redan lämnat alla uppgifter vid anmälan till klubben men om du är osäker skicka ett mail till ekonomi@speedskaters.se eller ange ditt personnummer när du betalar.

Försäkringen gäller per kalenderår(1 jan – 31 dec). För att gälla fr o m 1 januari ska betalningen vara registrerad på Stockholm Speedskaters plusgirokonto senast 1 januari. Om inbetalning sker senare gäller försäkringen fr o m det datum då betalningen registrerats på Stockholm Speedskaters Swishkonto eller plusgirokonto.

Information om tävlingslicensen och den medföljande olycksfallsförsäkringen finns på Svenska skridskoförbundets hemsida.

Är du osäker på ifall du redan har tecknat licens? Kontrollera med kassörn.


Gällande 2019 – Gör så här:

  1. Skicka ett mail till ekonomi@speedskaters.se där du anger i ämnesraden att det gäller tävlingslicens: Namn, Personnummer.
  2. Betala in 225 kr till klubbenskonto swishkonto: 123 007 3866 alternativt pg 40 92 96-1, ange ditt namn och skriv Tävlingslicens.