Du blir medlem i Stockholm Speedskaters genom att fylla i formuläret nedan.

* Obligatoriska uppgifter.

Förnamn

*

Efternamn

*

Postadress

Postnummer

Ort

Land

Mobilnummer

E-postadress

*

Personnummer

*

Hur hittade du oss?

*

OBS!! Även om progressindikatorn bara står och snurrar så går anmälan ofta fram, kolla din mail! (kollad 170401)

(Vi har något tekniskt fel vid ansökningarna så komplettera ansökan genom att skicka ett mail till medlem@speedskaters.se!)

Betala sedan in medlemsavgiften på:

PlusGirokonto:    40 92 96 – 1

OBS! Glöm inte ange ditt fullständiga namn och att du betalat in för medlemskap.
Medlemsavgiften är 300 kr från och med det år man fyller 18 år.
Medlemsavgiften för barn och ungdomar under 18 år är 100 kronor.

Vår klubbadress är:
Stockholm Speedskaters
c/o Lars Henrikson
info@speedskaters.se

Svenska Skridskoförbundets tävlingslicens
Läs här hur du löser tävlingslicens.

Kontaktuppgifter & Medlemsregister
För att vi ska få en så god bild som möjligt av våra medlemmar ber vi dig fylla i formuläret ovan. På så vis kan vi anpassa vår planering till medlemmarnas behov och intressen. Det kan röra sig om allt från träning till materialbehov eller tävling. Alla uppgifter skyddas av personuppgiftslagen; se detaljer nedan.

Vi har ett medlemsregister på Medlemssidorna, som alla medlemmar har tillgång till efter inloggning. Detta register är mycket uppskattat av alla som letar åkkompisar. Vi lägger ut medlemmarnas namn, mejladress samt telefonnummer i detta register – klicka i rutan i anmälningsformuläret om du INTE vill ha dina uppgifter med i registret.

Vi hälsar dig välkommen som medlem i Stockholms häftigaste Inlines- och skridskoklubb – Stockholm Speedskaters!

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas inom styrelsen och är till för att registrera dig som medlem och för att kunna skicka dig information. Vi kommer inte under några omständigheter lämna ut de uppgifter du lämnar till oss till allmänheten. (Se dock stycket om Medlemsregistret ovan.) Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. I och med att du lämnar uppgifter enligt förfrågningsunderlaget nedan så samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med ovanstående beskrivning.