Med stor sorg vi mottagit beskedet om Håkan Eriksson

I onsdags den 25 mars hände det allra värsta, det som inte får ske. Två av Dala Aktivs Skaters mycket vana skridskoåkare gick genom isen. Trots stora räddningsinsatser av räddningstjänsten i Dalarna gick inte Håkans liv att rädda.

Vi minns Håkan som en hängiven skridskoåkare som under många år var aktiv i Stockholm Speedskaters. Vem minns inte Håkans entusiasm för skridskoåkning och människorna på isen? Det var en av Håkans fina egenskaper, han bjöd frikostigt på sina skridskokunskaper och ville dela med sig av sin hängivenhet. Håkan tävlade ofta och många är de i Speedskaters som tävlat mot och med Håkan.

När Håkan gick i pension bosatte sig Håkan och hans fru Barbro i Dalarna från december till mars för att kunna åka på de fina Dalaisarna. Vi minns Håkan som en gentleman både på isen och vid sidan av. Vi saknar dig och våra tankar går nu till din fru Barbro.