Heldag på Studenternas den 13 november – INSTÄLLT

dsc09753-2

Tyvärr har intresset inte varit så stort så vi ställer in arrangemanget. Vi ska försöka få Johan till ÖIP till några träningspass i vinter. Ni som vill slipa på skridskotekniken i helgen kan gör det på ÖIP samt på Studenternas allmänna åkning utan klubba söndag mellan kl. 18-21.

 

I samarbete med IF Thor kommer vi att kunna tjuvstarta issäsongen på allra bästa vis! Tillsammans med Johan Röjler kör vi igång issäsongen 2016-17. Boka söndagen den 13 november då vi börjar dagen med ett dubbelpass på Studenternas idrottsplats i Uppsala. Vi återupptar bekantskapen med isen och Johan Röjler mellan 8:45-10:45. Därefter blir det vila, lunch för den som vill och sedan avslutar vi med ett ispass mellan kl. 16.00-17.30 på båda banorna! Passa på att komma igång och testa vinterns utrustning samt hitta skäret innan Östermalms ip öppnar för säsongen. Kostnad för två ispass med Johan Röjler som tränare är 300 kr.

Anmäl dig på:  http://www.speedskaters.se/events/issasongsstart-pa-studenternas-den-13-november-med-tranare-johan-rojler/

Arrangör IF Thor/Stockholm Speedskaters