Glatt på SMbanan i Norrköping

SM NorrköpingHällregnet som med precision drog in över SMstaden femton minuter innan första start gjorde loppen på den kurviga banan till en balansakt i den högre skolan. Bäst på denna slaka lina var våra tekniskt mycket duktiga åkare Moa och David. Moa Kronborg tog på ett imponerande sätt segern över både 500m och 10000m.

Shorttrackåkaren Jacob Jansson tävlandes för Malmö Skrinnaren vann båda distanserna på herrsidan med Speeds David på en tredje respektive andra plats efter tuffa upploppsfighter mot IF Thors Freddy Leijon.

En masskrasch redan i första kurvan gav milloppet en trevande inledning. Efter några varv fick våra åkare känslan för underlaget och körde upp sig till fina placeringar. Stockholm var största klubb på startlistan, bra kört alla Speedskaters.
SM Norrköping 2016

Ett väl genomfört arrangemang med ett rekordstort startfält på herrsidan men fler damer är välkomna.

Idag håller vi tummarna för de tävlande under SMs andra dag på rundbana i Motala.