Illaluktande idrottsutrustning? Inte nu längre!

På vår medlemssida finns rabattkod, följ länken!

SmellWell söker illaluktande idrottsutrustningar!

Illaluktande barfotaskor hör sommaren till – illaluktande träningsutrustning får man tampas med året om!

En bidragande orsak till att skorna luktar är att fukten i kombination med smuts, döda hudceller och värme skapar en perfekt grogrund för bakterier och dålig lukt. Lägg SmellWell i skor, handskar eller benskydd över natten för att torka upp den naturliga fukten så minskar även lukten och du vaknar till torr och fräsch utrustning.

Initiativtagaren är Vincent Schaffler som började utveckla produkten då han tröttnade på dottern Hannahs illaluktande fotbollsskor. Efter att ha testat en rad olika produkter – utan att bli av med lukten, tog Vincent saken i egna händer. ”Det är klart att det finns en lösning – jag måste bara komma på den”.

En naturlig lösning – så funkar den

SmellWell är små färgglada tygpåsar med ett naturligt innehåll, utan bakteriedödande ämnen, som fungerar genom att absorbera fukt och därmed effektivt ta bort dålig lukt. Produkten är testad i enlighet med REACH och är fri från biocider.

Snygg och effektiv – passar allt och alla

Oavsett ålder eller kön så finns det en snygg design som tilltalar. Användningsområdet är brett och SmellWell passar lika bra till arbetsskorna som i idrottsutrustningar men även rakt ner i träningsväskan. SmellWell finns i 6 olika designs och alla har samma fräscha doft.

SmellWell fungerar även i väl använd utrustning och positiva kommentarer från nöjda kunder strömmar in – många blir väldigt överraskade över hur bra SmellWell fungerar.

Hållbarheten är ca 3 månader och det rekommenderade försäljningspriset i butik är 89 kr.

Var rädd om dina fötter – vårda dina skor

Idag säljs produkten med framgång av fotvårdsterapeuter. Enligt många av dem är fotsvamp ett vanligt och ofta återkommande problem. En bidragande orsak till att problemet uppstår är fukt. Många rekommenderar därför SmellWell för den som vill hålla skorna torra och därmed förebygga uppkomsten av fotsvamp. “Ännu en anledning till att använda SmellWell”.

Erbjudande till era medlemmar

Under hela sommaren (t om 31/8-2016) kan era medlemmar beställa SmellWell i vår webshop och utnyttja ovanstående rabattkod. Det innebär att de betalar 267 kr för 4 par och sparar därmed 108 kr per beställning.

Glöm inte att skicka mailet vidare till era medlemmar så att de kan ta del av detta erbjudande!!

Läs mer och beställ på www.smellwell.se

Vi önskar dig en härlig dag och en glad midsommar!

Team SmellWell