Inlines inomhus!

_DSC2828

Ö–dsla inte tid på att deppa för att Ö–IP stänger för säsongen! Kom igång med inlines tidigt istället och vässa till tekniken inför sommarens strapatser!
Vi har bokat Farstahallen och Solnahallen i stor sett varje helg under våren och alla medlemmar är välkomna att delta kostnadsfritt. Vi kommer bland annat träna på att bli bekväma med kurvteknik/översteg i både högersvängar såväl som vänstersvängar samt att åka i koordinerad klunga. För att få bästa möjliga grepp rekommenderas inomhushjul men det går även bra med utomhushjul men då gärna rengjorda sådana. Tänk på dock att montera bort bromsen om ni har någon sådan monterad.

Håll utkik efter evenemang som läggs upp på Speedskaters Facebooksida www.facebook.com/SthlmSpeed där information om tid och plats presenteras.  Klicka gärna på “kommer”-knappen om ni planera att komma så vi har får ett hum om hur många som kommer vid varje tillfälle.