Vem vill du se som nästa ordförande?

12782108_10154049612088534_742003586_n (600x338)
Tidigare och avgående ordförande. Foto Ulf Haase

Vill du vara med och jobba i klubben?

Stockholm Speed är Sveriges största skridskoklubb i grenarna inlines och hastighetsskridskor. Vi består av motionärer, elitmotionärer och elit som har målsättning att utvecklas i våra grenar och att tävla i inlines och långdistans i hastighetsskridsko. Främst tävlar vi i marathon och långlopp men vi är fler och fler som vill tävla på bana i hastighetsskridsko och inlines.

Klubbens målsättning som vi uppnått under våra 10 år;
1. att vi lyckats med pallplats i Sverige i alla grenar i inlines från junior- motionär- veteran- elit.
2. att vi tagit pallplats marathon SM i hastighetsskridsko, Vikingarännet och andra långlopp.
3. att vi har många deltagare på världens största inlineslopp Berlin Marathon och även andra internationella maratonlopp. Vi har visat många bra prestationer med tider kring 01:12.

Hur når vi våra uppsatta mål?
För att lyckas med detta måste vi TRÄNA och vi behöver vara många på olika nivåer som tycker det är kul och för att inspirera varandra, året runt. För att dra runt detta maskineri behövs ett energiknippe och en glädjespridare i täten. Nu ska vår ordförande Christina avgå och vi söker med ljus och lykta någon som vill ta över hennes spännande uppdrag. Att vara ordförande i denna fantastiska klubb med många positiva medlemmar är ett givande arbete.
Känner du dig manad eller vem vill du se? Kanske du tänker på någon som vi inte ser.

Vi söker även någon som vill vara träningsansvarig, det får gärna vara två personer. Att vara träningsansvarig innebär i första hand att leda planeringen, inte att vara tränare på plats varje vecka.

Detta är viktiga poster för klubbens fortsatta överlevnad och utveckling och därför önskar vi svar från var och en av er, gärna 150 svar.
Vem nominerar du till följande uppdrag?
Kom med idéer för att leda klubben vidare mot nya mål. Kanske en ny förmåga, som ännu inte är medlem i klubben. Svara på nedan talong.

Tacksam för svar och hjälp😊

För valberedningen Mimmi Belaieff

PS vid nästa årsmöte i april avgår Christina Wahlstedt och Björn Drakenward ur styrelsen. Ö–vriga ledamöter sitter kvar men Marie Ramse kommer byta ansvarsområde.

Namn

E-postadress

Jag nominerar följande namn till Speedskaters ordförande:

Jag nominerar följande namn till träningsansvarig för Speedskaters:

Jag nominerar följande namn till Speedskaters styrelse: