Ny träningsvecka med extra allt

DSC_0047 (600x225)
Den här veckan händer det, nu kommer vi att sitta djupare, åka snabbare och se snyggare ut. Efter vinterns alla tisdagsträningar närmar vi oss den sista. Passa på och njut av ett härligt intervallpass snart är de slut, vi samlas klockan 17.50 som vanligt.

På onsdag är finns det goda möjligheter att testa om all träning gett något resultat. Södermalm anordnar onsdagstävling där alla kan vara med. Du anmäler dig enklast via mail till bjorn.tornqvist@skandia.se. Anmälan måste ha inkommit senast kl. 16.00. Kan du tänka dig vara funktionär på onsdag gör du en skridskoåkare glad. Mail till ovanstående så gör du även en Björn glad.

På torsdag ryktas det om att det eventuellt kommer finbesök till Ö–IP. Möjligtvis är det så att det blir upp till bevis på torsdag! Mer info kommer angående detta.

Veckan kanske avslutas med en tävling i helgen – håll ögon och öron öppna för den berömda Sollentunasnurren kan dyka upp som helgaktivet.

Väl mött önskar farthållarna

Christina, Peter W, Mats och Marie