Söndagsträning som gav mersmak

_DSC2945
Tänk att inte behöva lägga inlines på hyllan när löven faller. Tänk att få öva kurvtagning, kurvtagning och kurvtagning. För mig var morgonens övning åter en påminnelse om hur roligt det är att åka inlines – denna gång i en fantastisk hall som vi hade till vårt förfogande. Väl klara med åkningen efter två timmar var min tanke – tänk om vi kunde träna i en sal året om – som en komplement till sommaråkningen ute. Jag vill varmt rekommendera – kom och åk inlines inne.

Klaus Carlander

Ö–versteg utan fart är inte lätt - men en nyttig övning

Ö–versteg utan fart är inte lätt – men en nyttig övning

Stefan visar översteg utan fart.

Stefan visar översteg utan fart.

Hur många gånger har vi hört det? Gå ned, längre ned.

Hur många gånger har vi hört det? Gå ned, längre ned.

Mjuk och tyst rull i en stor sal.

Mjuk och tyst rull i en stor sal.

_DSC2798 _DSC2819 _DSC2828 _DSC2874