SM Marathon Tidaholm 5-6 september

Tidaholmsloppet logo
Lördagen den 5 september går startskottet för årets MaratonSM i Tidaholm. 42 km asfaltsbana med en vändning. Söndagen den 6 september är det mer tävling, ett banlopp i Tidaholm.

Häng med och kör en klassiker inom inlines, alla toppåkare ska dit. Det kommer att bli en grymt spännande uppgörelse. “Vi saknar tävlingar i Sverige för inlines. Därför provar vi i Tidaholm dag 2 på bana en ren nationell förmiddags cup 6/9 10.00. Max 2st  på bana samtidigt tävlar mot varann. Visa ert intresse genom att anmäla er NU”. Anmäl dig till rolf.sandgren@telia.com

Till Maraton SM anmäler du dig via skridskoförbundetshemsida senast den 30 augusti.

Speedskaters försöker samordna med transporter till Tidaholm samt vara behjälpliga med boende om man ska tävla båda dagarna. Vänligen maila training@speedskaters.se senast imorgon måndag om du ska deltaga, vill ha del i transport/har bil/önskar boende.