Rapport från SM på Inline i junior och veteranklasser

Varberg 4

Grattis Moa! Du är svensk juniormästare på 300 m 500m 0ch 500 m poäng!
Vi var 3 personer från Stockholm Speed som representerade klubben i Varberg när SM på Inline i junior och veteranklasser gick. Det var Moa Kronborg, Janne Andersson och Christina Wahlstedt. Det var ca 35 personer som deltog på en mycket bra arrangerad tävling. Moa åkte snyggt och elegant på mycket fina tider och blev svensk juniormästare på samtliga distanser. Christina blev också mästare men åkte inte lika snyggt. Janne ställde upp i 300m och 500m och kom 4a.

Det är så fint på tracken i Varberg och det finns så fina inlinevägar runt omkring så man blir riktigt avundsjuk!

Foto Janne Anderson

Foto Janne Andersson

Foto Janne Andersson

Foto Janne Andersson

Foto Janne Andersson

Foto Janne Andersson