Veckans tisdagsträning blir på Tele2 Arena – även Introduktionsträningen

Snigelfart i Tyskland
Tisdagens väderprognos ser bra ut för sniglarna så vi planerar redan nu att lägga träningen på Tele2 Arena! Det blir två åkgrupper, en som tränargruppen håller i och en introduktionsträning som Christina med medinstruktörer ansvarar för. Dessutom kommer Enklare Sport på besök med rullshopen.

Om du vet med dig att du vill köpa något speciellt så kontakta Enklare Sport innan tisdag så tar Niclas med sig det till träningen. Du får alltid tio procent rabatt som medlem i Speedskaters även när du beställer via webbshoppen. Rabattkoden hittar du på medlemsidorna under fliken medlemserbjudanden.

Vi startar träningen kl. 18.30 med lätt uppvärmning och sedan blir det teknik och intervallträning. Introduktionsträningen innehåller basövningar och goda åkråd.

Varmt välkomna!