Inlinesträningen rullar igång på tisdag

sjöhistoriska 1
Nu kör vi – i år blir det lite nya inslag och litet annat upplägg på träningen. Varmt välkommen på tisdag till Sjöhistoriska museet kl. 18.30

Som vanligt börjar vi med uppvärmning med skor. 10 minuters lätt jogg och uppvärmningsrörelser. Så glöm inte dina skor. På första utomhusträningen kommer fokus att ligga på teknik och balans. Vi avslutar med lite pulsträning och därefter blir det fika.

Träningen i år kommer att ledas av tränargruppen men vi kommer att ha ett antal gästtränare. Träningsschema kommer att läggs ut under veckan. Tränargruppen kommer i år att fokusera på några få teknikövningar varje pass och huvudfokus kommer att vara intervallträning. Våra gästtränare väljer själva vad de vill lära ut. Vi kommer att alternera träningsytor, Sjöhistoriska, Årstafältet, Ekhagen, Tele2 Arena och Drottningholm. Det blir alltid träning – vid regn är vi på Tele2 Arena. Introduktionsträningstillfälle blir den 12 maj! Då kommer även Enklar Sport med sin rullande inlinesshop.

Välkomna till en lärorik inlinessäsong. I år satsar vi på att vi ska bli både tekniskt bättre och snabbare. Glöm inte att anmäla dig till vår träningshelg med Sutton Atkins den 22-24 maj – ett gyllene tillfälle att träna och bli coachad av ett proffs!