Årets första inlinestävling – Scandinavian Outdoor Games

Scandinavian outdoorgame

För andra året arrangerar Dala Active Skaters inlinestävlingar i samband med Scandinavian Outdoor Games (SOG) på Lugnet i Falun den 30-31 maj 2015. Välkomna till Dalarna och Falun för en ny dust på asfalten som innehåller både sprint och distanslopp på inlines för elit, ungdom, veteran, motionärer och den som vill prova på.

Dala Active Skaters inlinestävling är en del av Scandinavian Outdoor Games i Falun, ett event som samlar tävlingar och aktiviteter inom inlines, trailrunning, mountainbike, klättring, rullskidor, multisport, kajak och mycket annat. Läs mer här om Outdoorgames. Du anmäler dig här.  Vi som var där förra året och tävlade var helnöjda med arrangemanget och i år är det ännu roligare när även distanstävlingen är lagd på publika området.

Tävlingarna är sanktionerade av Svenska Skridskoförbundet och finns i tävlingskalendariet.