Rapport från årets Inlinesläger i Motala

Inlineläger Motala 2015
Många åkglada deltagare från hela Sverige deltog på 2015 års inlinesläger i Motala

Vi var ett mindre gäng än vanligt som åkte till Motala AIF SK Skrinnares läger då det tyvärr krockade med Speeds 10-årskalas. Tränargruppen valde att åka till Motala för möjligheten att fylla på kunskapssäcken var stor. Den lärdomen hoppas vi kunna dela med oss av till er som kommer på inlinesträningen som drar igång den femte maj. Årets upplaga bjöd på ett väl sammansatt träningsprogram. Stort plus för det stora antalet tränare som gjorde det möjligt att få mycket personlig coaching. Det var mycket uppskattat av oss. Leif Axelsson axlade träningsansvaret med bravur och med hjälp av hans medtränare blev det tre mycket lärorika dagar där vi drillades i allt från ytterskärsåkning till åkning i backar både uppför och utför. Årets barmarksträning bjöd på många nya, svettiga utmaningar. Förutom den superba träningen fick vi möjlighet att umgås med andra inlinesåkare och utbyta erfarenheter.

Speeds deltagare åkte från Motala med ett nöjt leende. Tack Mats Åkesson för ditt utmärkta arrangemang, tack alla fruar som bjuder oss på god mat och glatt bemötande. Och stort tack till alla tränare, för att ni delar med er av era kunskap och er glädje att göra oss till bättre inlinesåkare. Vi uppskattar det verkligen och kommer gärna tillbaka nästa år!

Leif fick oss alla på knä.
Leif fick oss alla på knä.
Micke och Moa i Motala
Micke och Moa gav allt på banan.
Rolle Marie och Ola i Motala
Rolle missar aldrig en chans att lära sig något nytt.
Varamon
Tack för denna gång Motala.