Nu rullar vi igång inlinessäsongen 2015

Solnahallen inlines inomhus
Nytt för i år är att vi startar inlinessäsongen inomhus! Välkommen till Solnahallen söndagen den 15 mars. Maxgräns på antal deltagare så anmäl dig nu. Träningen startar kl. 16.00, kom i god tid innan för uppvärmning och ombyte. Vi har bokat hallen till kl. 17.00. Vi kommer att köra ett komigång pass med basövningar samt kurvteknik. Vi kommer att vara max 14 deltager. Se till att dina prylar är rena och fina för bästa grepp. Vi har testat hallen och greppet är riktigt bra. Detta är ett suveränt tillfälle att jobba på tekniken. Du anmäler dig till info@speedskaters.se. Karta hittar du här.

Söndagen den 22 mars 9-10.30 och lördagen den 11 april kl. 11-12  har vi också bokat hallen. Anmälan till dessa pass kan inte göras än.

Välkomna önskar tränargruppen!