Sista veckan på Ö–ip

Ö–IP Janne A Peter Mats Micke
Tisdag  24/2 Intervallträning. Samling kl 17.30 för uppvärmning med skor för de som vill. Kl 18 kör träningen igång med ett kort teknikpass med efterföljande intervallträning.Egen åkning kl 17-19 om du inte vill träna intervaller.

Janne Landelius från Skridskospecilalisten finns på plats från kl 17 med sin slipvagn och lite skridskoprylar att sälja. Han kan även slipa radie. För mer info se hans hemsida.

Onsdag 25/2 Egen träning 17-19

Tors 26/2 Säsongsavslutning 17.30-19 OBS tiden. Välkommen på en isande avslutning. Vi bjuder på något gott, en lekande rolig tävling som alla kan vara med på oavsett nivå och vem som helst kan vinna. Men alla får bra träning av den. Vi hoppas att ni som varit med på våra träningar på Ö–ip under vintern dyker upp.

Väl mött!