SM i Sprint/ lagtempo – nytt klubbrekord!

DSC06900 (600x151)
Lars Henrikson, Johan Magnius och Björn Drakenward tävlade i lagtempo på SM lördagen den 20 december. Läs Björns berättelse om loppet. Åtta varv på Studenternas IP mot SK Winner lag 2 med Ola Röjler, Markus Hjalmarsson och Lars-Erik Larsson. Vi gör en mycket dålig start men kommer snart in i åkningen. De första varven känns bra men på varv 4 – 6 tappar vi fart och gör dåliga växlingar. De sista två varven går okej och vi slår klubbrekordet från lagtempo SM 2006 med fem tiondelar av en sekund. Tiden 5:10,96 räcker till en femteplats före Södermalms IK. SK Winner lag 1 med Johan Röjler, David Andersson och David Hjalmarsson går en stenhård match mot SK Trollhättan och vinner med 26 hundradelar på den mycket fina tiden 4:19,37. Grattis SK Winner till SM guldet och dessutom en fin fjärdeplats.