Istider

Ö–IP åkning. Foto: Stefan Lindblad.
Nu stundar istider. Planerad start för skridskoträning på Ö–IP är tisdagen den 2 december. Vad väntar du på – sätt in 300 kr och isen är din!

Issäsongen 2014-2015  på Ö–stermalms IPs rundbana är i antogande, se öip hemsida för tider. Som medlem i Stockholm speedskaters får du exklusive tillgång till Stockholms bästa rundbana som dessutom nyprepareras inför våra träningspass.

Vi kommer att dela isen med övriga hastighetsskridskoföreningar i Stockholm. Som vanligt blir det aktivitet på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Träningstiderna är 17.00-19.00 på tisdagar, onsdagar och torsdagar. På torsdagar mellan 17.00-17.30 kommer isen att vara reserverad för hastighetsåkare som vill åka snabbt. Ö–vriga åkare är välkomna kl 17.30. Varannan onsdag är det tävling från kl. 18.00-19.00 och du får gärna deltaga. Speedskaters kommer att erbjuda organiserad tisdagsträning  i form av intervallträning och lite teknikträning.

För att delta i vinterträningen med Sveriges trevligaste skridskoåkare behöver du vara medlem samt sätta in 300 SEK på klubbens PG 40 92 96 – 1. Märk inbetalningen med ditt namn och Ö–IP, betala senast den 28 november.

Utrustningskravet är hastighetsskridskor eller långfärdsskridskor, dock ej hockeyskridskor eller liknande. Vi är tacksamma om du har en speedmössa eller liknande på träningspassen på Ö–IP.

Läs igenom våra ”vett och etikett på isen” så att du är förberedd på vad som gäller.