Upptaktskväll till en ny skridskosäsong !

Mickael Mattsson Mima blå himmel

Välkommen på föreläsning!

Inlinessäsongen går mot sitt slut. Barmarksträningen står vid dörren. Men innan vi tar tag i den behöver vi få lite inspiration och träningstips. Sthlm Speed har äran att presentera de bästa föreläsare vi kan tänka oss för det: Tomas Gustafson och Mikael Mattsson.

Tomas Gustafson är med tre olympiska guld, ett olympiskt silver och två EM-guld Sveriges mest framgångsrike skridskoåkare. Tomas lyckades även sätta världsrekord två gånger på 10 000 meter. Förra säsongen stannade tiden och det gick ett sorl på Ö–ip när Tomas kom ner och började träna skridskor igen. Vi får fråga om hans planer i framtiden för skridskoåkning och han kan berätta om sin karriär inom skridsko på ett härligt och befriande sätt.

Mikael Mattsson är medicine doktor i fysiologi vid Karolinska Institutet, och forskar och undervisar i fysiologi och träningslära på GIH. Han är även författare till ett flertal böcker om träning. På det praktiska planet jobbar han som fystränare för ett brett spektra av idrotter, till exempel handboll, cykel och multisport. På fritiden försöker han hålla igång med olika konditionsidrotter som maratonlöpning, paddling, inlines- och skridskoåkning. Han är även medlem i vår klubb. Mikael är en enastående föreläsare och kommer ge oss en utmaning i träningsplanering.

När: onsdagen den 1 oktober kl 18.30

Var: GIH

Pris ca 100 kr

Vi behöver få reda på hur många som vill komma. Svara på nedan anmälan så fort som möjligt.

Namn

E-postadress

Klubb