SM i Borås och Varberg den 5-6 juli

Toppbild_INDD

Nu är det hög tid att anmäla sig till SM på road och track.

SM på inlines kommer att arrangeras både i Borås och Varberg. Under lördagen den 5:e juli genomförs 500m och 10.000m för tävlingsklassen elit och på citybanan i Borås. Tävlingarna fortsätter söndagen den 6:e juli  i Varberg på tracken.

På tävlingen i Borås kommer antalet deltagare att vara begränsat, arrangörsföreningen Varbergs RSK tillsammans med Svenska Skridskoförbundets idrottskoordinator ansvarar för uttagningen. SVT kommer att direktsända loppen.

Uppge i anmälan om du önskar att deltaga både i Borås och Varberg, alternativt enbart i en av städerna.

Deltagarlistan för tävlingarna i Borås kommer att publiceras så snart som möjligt då anmälningstiden gått ut. Sista anmälningsdag är 30 juni 2014.

Läs inbjudan, allt du behöver veta finns där.

Här kan du läsa mer om SM veckan.