Träningsläger och tävlingar i Falun

Dalarna Inline Challenge

Stockholm Speedskaters har det stora nöjet att samarrangera ett teknikläger i Falun med Dala Active Skaters och Hagaström SK. Alla inlinesåkare är inbjudna, vuxna som barn och tonåringar. Breddlägret skräddarsys för alla nivåer – från nybörjare till elit. Ansvarig tränare är vår internationellt tävlande Helena Gustafsson. Speeds egna David Hjalmarsson och Michael Henning är en del av tränarstaben.Under tre dagar i slutet på maj och början av juni kommer det att blandas teknikträning med tävlingar i samband med att Falun arrangerar Scandinavian Outdoor Games. Vi hoppas att så många som möjligt från Speed vill deltaga, träna och tävla den första deltävlingen i Bont Sweden Inline Challenge – Dalarna Inlines Challenge.

Inbjudan till Inlinesläger i kombination med tävlingar

Inbjudan och anmälan till Dalarna Inlines Challenge Falun