Shoppingtur till Enklaresport den 17 maj.

2013-05-18 Enklare sport, Vagnhärad. Mobilkamerafoto: Ulf Haase.
Behöver du på nya inlines eller förnya din utrustning? Häng då med på shoppingtur.
Lördagen den 17 maj kl 10.00 är vi bjudna till Enklaresport i Trosa. Varmt välkomna hälsar Niclas och Ullis på Enklaresport. Vi vill bjuda in Er till en uppstartsträff med 20% på allt i butiken men även hela 15% på det jag får beställa hem. Samt en riktig fyndlåda med grejer för minst halva priset från branden i somras. Vi bjuder på fika och lättare tilltugg”. Där finns chansen att dessutom få teståka inlines i anslutning till butiken.
Zoran kommer att åka med och om vi vill och vädret tillåter så tar vi en inlinestur efter besöket.

Vet du vad du behöver eller är intresserad av så ta kontakt med Niclas innan besöket.

Skriv en kommentar om du tänker komma så kan vi ev. samåka.