Nu lägger vi 2013 till arkivet

Ordförandes pris
Foto: Jonas Schön
Enligt god Speedsed blev även årets stämma en trevlig tillställning. Christina gav tränargruppen en guldkant på årets bankett.

Under festliga former lade vi 2013 till handlingarna. Fredagens bankett inleddes med bubbel och mingel. Under lättsamma former avklarades årsstämman. Vi kunde glatt konstatera att vi har hunnit med en hel del under 2013. Efter många år i Speeds styrelse avgick Patrik Permats. Han har suttit i styrelsen sedan 2007 och har varit och är en stor inspirationskälla för många i klubben. Speedskaters tackade Patrik för allt han gjort och tillfört klubben. Patrik kommer nu att lägga mer tid på en av Speeds framtidslöften – Nelson.

Kvällen fortsatte med god mat och glada vänners sällskap. Till kaffet serverades en mängd utmärkelser. Stora Speedpriset gick till Nisse Larsson som med stort engagemang och envishet verkar för skridsko och inlines i Stockholm. Lars Henriksson fick pris för årets utveckling. Michael Henning blev årets Speedskatare. Till 2013 års nykomling utsågs Peter Brunnberg.

Bankett 2013
Nu väntar nya utmaningar för Patrik.

Bankett 2014
De redan frälsta försöker sälja in rundbanans fördelar.

Förtjänstfulla insatser i klubben prisades

Lars Henriksson
Lasse vår egen toppfartsmästare premierades.
Michael Henning
Årets Speedskater – Michael Henning.

Mingel bankett 2014
Tack alla som gjorde kvällen så trevlig!