Anmäl dig till världens finaste inlinestävling Le Mans 24 h

drapeauxdate

Nu har du möjlighet att deltaga i ett mixlag på den ärorika inlinestävlingen 24 H Le Mans!Jocke Fernström från Varberg gör ett försök att få ihop ett eller flera lag till tävlingen.

“Detta är den häftigaste tävling jag varit med om, och nu vill Varberg med Dennis i spetsen dra ihop ett eller två lag till årets upplaga av 24 timmars på Le Mans.
Vi behöver hjälp, vi behöver folk kanske från hela landet och kanske även någon eller några från våra kära grannländer som är med här på listan.
Ett lite snabbare lag och ett lite långsammare lag vill jag sätta ihop. Alla kan vara med!!! Men jag behöver intresseanmälan NUUUUUU!!!
Blir vi många så kanske vi kan ordna en buss, och jag kommer att samarbeta med våra kära Rolling Vikings i DK för att få det hela att fungera.

Vi åker i Varbergs färger, alla måste ha likadana tröjor. Vi bor på en camping precis intill banan och alla lagen blir inhysta i Pitten (garagen) vid banan under racet.

Som sagt, en väldigt häftig tävling och alls inte bara för tävlingsdårar, utan för den breda motionsklassen 

10 personer i varje lag vill jag ha, kom igen nu, hör av er !!!
Hälsningar Jocke , Varbergs RSK”

Mer info om tävlingen hittar du här .

Anmäl dig direkt till info@speedskaters.se – tiden för att registrera lag till tävlingen går ut inom kort så det är inget att tveka över, anmäl dig nu!