Patrik vinnare i Stockholmsjakten!

Stockholmsjakten

Stockholmsjakten Foto: Janne Andersson

Grattis till Patrik Permats som segrade i Stockholmsjakten! Lars Henriksson kom tvåa och Stefan Lindblad tog tredjeplatsen, bra kämpat! Marie Ramse var enda kvinnliga deltagare och hon kom in på en hederande 8e plats.

12 tappra åkare gjorde upp i Stockholmsjakten. Jonas Schön var master och drog upp farten under 12 varv, han åkte snyggt, snabbt och elegant. När farten släpptes fri de sista 3 varven blev det taktikåkning bland de främsta, uppgörelsen skedde på sista varvet där Patrik drog ifrån och segrade.

Efter loppet var det prisutdelning och alla bjöds på pepparkakor och mandariner.

Tack till tävlingsgeneralen Janne och funktionärerna Mimmi och Benny!

Foto: Janne Anderssom

Foto: Janne Andersson