Snart ligger isen klar på Ö–IP! ( fr.o.m. den 27/11)

Ö–IP åkning. Foto: Stefan Lindblad.

Den 27/11 blir det blir skridskopremiär på Ö–stermalms IPs rundbana, se öip hemsida för tider. För dig som vill ha tillgång till den bästa nypreparerade isen kostar det enbart 300 kr i banavgift.


Vi kommer att dela isen med övriga hastighetsskridskoföreningar i Stockholm. Som vanligt blir det aktivitet på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Träningstiderna är 17.0-19 på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Varannan onsdag är det tävling från kl. 18.00-19.00 och du får gärna deltaga. Speedskaters kommer att erbjuda organiserad tisdagsträning den här issäsongen,

För att delta i vinterträningen med Sveriges trevligaste skridskoåkare behöver du vara medlem samt sätta in 300 SEK på klubbens PG 40 92 96 – 1. Märk inbetalningen med ditt namn och Ö–IP, betala senast den 28 november.

Utrustningskravet är hastighetsskridskor eller långfärdsskridskor, dock ej hockeyskridskor eller liknande.

Läs igenom våra “vett och etikett på isen” så att du är förberedd på vad som gäller. Du hittar dem vid träningstider.