Estland

Tallin
Häng med till Estland  lördagen den 8 juni. Tävlingen går i Maardu som ligger 15 km från Tallinns hamn.En fantastiskt rolig tävling som passar alla åkare! Som ett litet Berlin Marathon i stämningen och med många deltagare. Här är rapporten från förra årets Speedresa samt en film från tävlingen. Anmälan har inte öppnat än, vi uppdaterar inlägget när det är möjligt att registera sig.

Vi åker med TallinkSilja från Värtahamnen i Stockholm. Båten avgår fredag den 7 juni kl. 17.45. Ombord äter vi middag, har en trevlig kväll och laddar upp inför tävlingen. Ankomst till Tallinn lördag kl 10.00. Bokning: Tallink bokningstelefon 08-222140.
Vi tar sedan taxi till tävlingen.

Preliminära tider för loppen, Barnloppen startar kl 11.00. Maratonloppet på 42 km startar kl.12.00 och de som ville köra halvmaraton på 20 km startar kl 14.30. Efter loppet har vi några timmar för att äta eller göra en kort sightseeing i Tallinn. Båten avgår lördag  kväll kl 18.00 och ankommer Stockholm söndag  den 9 juni kl 10.00. Eller om man vill stanna kvar ett dygn till.

Anmälan till loppet och bokning av resa sköter du själv. Evenemanget finns även på facebook.
Tag chansen att häng med. Det är ett lysande koncept, kombinantionen kryssning och inlinestävling kan omöjligt bli tråkigt :-) Ett hett tips är att ta med passet och komma i god tid till avgång 🙂
Vid frågor maila till training@speedskaters.se
Lämna gärna en kommentar om du tänker åka med. Men bokning och anmälan sköter du själv.