Klarälvsbanan logo

Tolv personer har anmält sig till Klarälvsturen. Ännu finns plats – sista anmälningsdatumet är 16/5.
Anmäl dig redan nu till den skönaste banturen i Sverige.
Klaus Carlander är även i år ansvarig för klubbturen till Klarälvsbanan, som förra året drog ett stort gäng åkare från Speedskaters.

Start från Karlstad vid lunchtid lördagen den 25/5, sedan följer 9 mils åkning till Uddeholms vandrarhem, där vi badar, bastar och intar en god middag. På söndagen åker vi tillbaka till Karlstad, dit vi anländer i god tid för ytterligare ett bad innan det är dax för hemfärd.

Samåkning i minibuss eller bilar Stockholm-Karlstad kommer  att organiseras. En följebil möter upp vid rastplatser, så det finns möjlighet att fixa med prylar, plåstra fötter och fylla på vätska etc längs vägen. Vi kommer att åka i olika tempogrupper så alla hinner med. Möjlighet finns att åka delar av sträckan i följebilen.

Rum med 1-4 bäddar är preliminärbokade på Uddeholm. Del i 3-bädds rum kostar 340 kr; dubbelrum kostar 680 kr, enkelrum kostar 445 kr. Frukost och lakan ingår. Kvällsbuffe kostar 200 kr/person. Buffén innehåller en soppa, två olika varmrätter, varma grönsaker, salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe/te med kaka.

Anmäl dig senast 16/5 genom att fylla i formuläret nedan. Betalning av rummen sker på plats. En lista på anmälda med rese- och boendeformer kommer att fyllas på kontinuerligt på Medlemssidorna.

Läs mer om Klarälvsbanan här.

Anmälningsformulär