namnlÖƒ¶st-1120355, small (600x365)

Nio medlemmar hÖƒ¶rsammade den sena utlysningen av tur och kom till Drottningholms Slott kl 13.00.


Glada ystra och men Öƒ¤ndÖƒ¥ lite fÖƒ¶rvirrade av att ha inlines under fÖƒ¶tterna istÖƒ¤llet fÖƒ¶r skridskor (Frasse, till hÖƒ¶ger pÖƒ¥ bilden hade rekat isen framfÖƒ¶r slottet) kom vi ivÖƒ¤g och efter ett tag hittade alla en bra Öƒ¥kning. Det var mycketÖ‚ fint sopat men lite is och blÖƒ¶tt i backar. Vi kom nÖƒ¤stan ner till Lullehovsbron men dÖƒ¤r tog snÖƒ¶ och is Öƒ¶verhand. Ö‚ Zoran imponerade med sin fina teknik och starka kondition. Ö‚ Vi var alla Öƒ¶verens om att vintern skridskoÖƒ¥kning varit av godo. Kaffe och en glass i vÖƒ¥rsolen fick avsluta dagens trevliga tur.

Ps: vi har hÖƒ¶rt ryktesvÖƒ¤gen att ElitgÖƒ¤nget var dÖƒ¤r och kÖƒ¶rde ett trÖƒ¤ningspass kl 10. Öƒ„ven en gammal medlem mÖƒ¶tte vi farten. Han hade fortfarande snygga brallor pÖƒ¥ sig. Kom tillbaks och hÖƒ¤ng med oss igen Daniel !

Full (600x450) (600x450)

Micke tjurrusar. Foto: Klaus Carlander

InlinepremiÖƒ¤r LovÖƒ¶ k:a 2013-04-06. Foto: Ulf Haase.
Bildbevis fÖƒ¶r att det Öƒ¤ven fanns en grupp som Öƒ¥kte kl 10. Foto: Ulf Haase.