Välkomna till Sjöhistoriska tis 23/4  kl 19.oo . Vi bjuder på teknikträning och fika under kvällen. 
Vi börjar med joggingskor och kör lite barmarksövningar. 
Obs vi provar med ny starttid. Tycker du kl 19 är sent så rekommenderar vi att komma tidigare och jogga för att få en riktigt bra uppvärmning.
För kommande träningar se under fliken träningstider.

Vi har träning för såväl elit som nybörjare under inlinesäsongen. På teknikpassen fokuserar vi på teknik och gruppåkning, och delar in oss i grupper efter åkförmåga. Vi håller särskilda nybörjarträningar för absoluta nybörjare i början av varje säsong, där vi går igenom allt från grundläggande övningar till hur man bromsar. På resterande teknikträningar förutsätts alla behärska de mest grundläggande teknikerna och kunna hänga med i gruppen.

Vi har inga inlines att låna ut till vuxna.

Även på  distansträningen delar vi in i oss i olika grupper, både utifrån konditionsstyrka och snabbhet. Distanspassen varierar i längd mellan 2 och 4 mil, vilket kan ta  2-3 timmar att åka. För att delta i en grupp  på distansträningspassen behöver du klara av att åka några mil i en viss hastighet alltifrån ca 18- 35 km/h. Vi kommer ha en till två speciella nybörjarturer som går långsammare och inte så långt och där fokus kommer ligga på att träna att åka uppför och utför backar (bromsa). 

Barn är välkomna i klubben, men i dagsläget kan vi inte erbjuda organiserad inlineträning för barn- och ungdomar i brist på säkra åkytor.Vi erbjuder dock långtidsuthyrning av inlines (och skridskor) till barn och ungdom, läs mer om det här.