Berlin Marathon 28 sepetember 2013

logo-2013-header-de

Välkomna alla Speedskaters att hänga med till årets inlinefest på Berlins släta och breda gator,8000 inlineåkare och mer än 300 000 glada åskådare.

Det är en stor upplevelse att vara med på detta event. Allt från ombyte innan start med alla likasinnade vidare till startområdet, starten, själva loppet med allt vad det innebär såsom mjölksyra, extra kraft, hög fart, klungåkning eller kanske lite lugnare för att hinna se på staden. Publiken jublar för alla.  Efter målgång, medalj, banan, kramar, lycka osv. Vi från Speedskaters brukar att ha tider mellan 1.10-2.30 så alla är välkomna att vara med.

Om du vill vara med så är det hög tid att anmäla sig. Kan bli fulltecknat redan i juni, även resa och hotellrum stiger i pris närmare loppets datum.
Anmäl dig själv på loppets hemsida. http://skating.bmw-berlin-marathon.com/en/
Resan och boende i Berlin ordnar var och en efter behov.
Vi ordnar med en gemensam middag efter loppet  för dom som önskar. Vi står gärna till förfogande med tipps och råd inför evenemanget.

När du har anmält dig och fixat med resa och boende,  skicka gärna uppgifterna till  compete@speedskaters.se  så lägger vi in det på hemsidan.

DSC02174

Janne/Christina