Stefan spanar på banketten
Stefan spanar på banketten
Tack för ett bra årsmöte och bankett 2013!
Berit Olofsson och Carl von Essen blev avtackade för sina år i styrelsen. Jonas Schön valdes in som ny styrelsemedlem, de övriga i styrelsen blev alla omvalda. Styrelsen kommer att presenteras närmare vid ett senare tillfälle.
Ett nytt pris delades ut, det var Ordförandes hemliga pris. Priset gick till 3 personer som har tillfört att klubbmedlemmarna har blivit elegantare, kraftfullare och har högre fart. Vinnarna blev Sven Rudberg som försett oss med snygga kläder, Stefan Lindblad och Michael Henning som gjort oss kraftfullare och snabbare. De förärades med varsin tubkikare så de kan spana in oss andra.
Patrik Permats delade ut fina priser i den nya tävlingserien, Speedskaters Marathoncup.
Stort tack till Lars Bejersten som ordnade kalaset och till SSSK för lånet av lokal.

Foto: janne Andersson

Foto: Janne Andersson

God mat och trevligt sällskap

Foto: Janne Andersson