Festhatt

Boka fredagen den 5 april du är bjuden till året rulligaste bankett och Stockholm Speeds årsstämma. Det är här du kommer att hittar dina sanna vänner. De som aldrig kan sluta prata kullager, slipteknik, vinterns finaste is och om sina egna bedrifter på hjul och skena. Självklart får du ta med din förstående partner på denna festernas fest.

Kvällen inleds med Stockholm Speedskaters årsmöte, ett effektivt möte. Kallelse och övriga dokument hittar du inom kort på medlemssidan. Vi kommer fylla på dokumentlistan allt eftersom och senast en vecka före årsmötet kommer det att vara komplett.

Därefter följer festligheterna. Vi samlas efter årsmötet på en fördrink och eftersnack. Middagen består av en buffé och till den ingår det en halv flaska vin per person och vi avslutar med kaffe. Vinet kan ersättas av öl eller bordsvatten.

När: Fredagen den 5 april kl 18:30.

Var: Skatboet på Norr Mälarstrand 86, SSSK headquarter

Anmälan: Senast den 25 mars via bankett@speedskaters.se  – ange ev. specialkost och namn på din respektive.

Pris: 275  kr per person, sätts in på klubbens pg 40 92 96-1 senast den 25 mars.

Styrelsen samt årets festfixare Benny Nilsson och Lars Bejersten hälsar er varmt välkomna.

Kallelse 2013