Sollentunaloppet 2011. Foto Peter Brunberg

Nu är det dags att anmäla sig till 2013 års kanske roligaste tävling på is! Stockholm Speed drar norrut för att visa masarna vem som är Sveriges mest aktiva skridskoklubb med elegans, kraft och hög fart!

Söndagen den 27 januari kl. 11.00 går startskottet för 2013-års Maraton SM på Runn. Tävlingen går på plogad banan och sträckan är 50 km. För er som vill tävla kommer Speed att organisera samåkning samt boende till självkostnadspris. Vi åker upp på lördagen, testar banan i lugn och ro samt äter en god middag tillsammans. För att deltaga måste du ha löst tävlingslicens, det gör du enklast genom att sätta in 175 kr på Stockholm Speeds konto. Du ska också anmäla dig här till loppet . Vi hoppas att vi blir ett stort starkt gäng som drar till knäckeland och ser till att dalahästarna får en match. Vi ser fram emot din anmälan före decembers utgång.

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Middag

JaNej
Önskat boende

Del i stugaDel i dubbelrumEnkelrum

Vill dela rum med (om du har särskilt önskemål)

Samåkning

Kan ta bilVill åka med i någons bilReser på egen hand