Den 1 december hoppas vi det blir skridskopremiär på Ö–stermalms IPs rundbana. För dig som vill ha tillgång till den bästa nypreparerade isen kostar det enbart 300 kr  i banavgift.Premiärdatumet är beroende av att vintern slår till, eftersom Ö–IP behöver minusgrader ett antal nätter för att kunna bygga upp isen.

Vi kommer att dela isen med övriga hastighetsskridskoföreningar i Stockholm. Som vanligt blir det aktivitet på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Träningstiderna är 17.30-19 på tisdagar. Onsdagar och torsdagar abonnerar vi banan mellan kl. 17.00-19.00, Varannan onsdag är det tävling från kl. 18.00-19.00 och du får gärna deltaga. Speedskaters kommer att erbjuda organiserad tisdagsträning den här issäsongen,

För att delta i vinterträningen med Sveriges trevligaste skridskoåkare behöver du vara medlem samt sätta in 300 SEK på klubbens PG 40 92 96 – 1. Märk inbetalningen med ditt namn och Ö–IP, betala senast den 28 november.

Utrustningskravet är hastighetsskridskor eller långfärdsskridskor, dock ej hockeyskridskor eller liknande.