Tävla i Tallinn

Tallinn Marathon intro, foto Peter Adamsson
Tallinn marathon 2011. Foto: Peter Adamsson.

Tag chansen och häng med till Tallinn inline marathon som går den 3 juni.

En fantastiskt rolig tävling som passar alla åkare! Som ett litet Berlin Marathon i stämningen och med många deltagare. Här är en film från förra årets tävling. Du anmäler dig här till de olika klasserna: Registrering.
Vi åker med TallinkSilja från Värtahamnen i Stockholm. Båten avgår lördag den 2 juni kl. 17.45. Ombord äter vi middag, har en trevlig kväll och laddar upp inför tävlingen. Ankomst till Tallinn söndag kl 10.00. Bokning: Tallink bokningstelefon 08-222140.

Barnloppen startar kl 11.00. Maratonloppet på 42 km startar kl.12.00 och de som ville köra halvmaraton på 20 km startar kl 14.30. Efter loppet har vi några timmar för att äta eller göra en kort sightseeing i Tallinn. Båten avgår söndag kväll kl 18.00 och ankommer Stockholm måndag den 4 juni kl 10.00.

Anmälan till loppet och bokning av resa sköter du själv. Evenemanget finns även på facebook
Tag chansen att häng med. Det är ett lysande koncept, kombinantionen kryssning och inlinestävling kan omöjligt bli tråkigt :-) Vid frågor mejla till training@speedskaters.se.

bansträckning Tallinn marathon 2012
Bansträckningen Tallinn inlinemarathon 2012.