Sweden 12H Roller på Falkenbergs motorbana lördag 18 augusti

affisch_smal.jpg

Sweden 12H Roller är framförallt en lagtävling för 6-mannalag men en Soloklass finns också. Tävlingen startar lördag 18 augusti kl. 08:00 och slutar 12 timmar senare. Falkenbergs motorbana är 1843 m lång, småkuperad och kurvig. Riktigt kul och utslagsgivande! Vi räknar med 4 lag, varav 2 i tävlingsklass och 2 i motionsklass. Vi planerar för ett liknande upplägg som vi hade förra året, med gemensam resa ner till Falkenberg på fredag vid lunchtid. Middag på vägen ner och kvällsfika vid ankomst till hotellet. Efter tävlingen går vi på lokal och njuter av segrarna! På söndag förmiddag åker vi tillbaka till stan med lunchstopp på vägen. Tveka inte! Boka in den här helgen omgående och anmäl dig NU!

Vill du inte köra själv, följ med som Coach och känn på en härlig tävlingsform! Vill du bara följa med som publik går det också bra. Men anmäl dig till det med. På medlemssidorna kommer det snart att finnas mer information om vilka som är anmälda. Lagindelning sker senast i slutet av juli, när namnen på lagen skall lämnas till arrangören.

Mejla eventuella frågor till 12h@speedskaters.se
/Tränarstaben

Bilder från förra årets 12 timmarstävling.

Anmälningsformulär

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Vill deltaga i

TävlingslagMotionslagSoloklass

Bussresa

JaNej
Boende

JaNej

Vill dela rum med (om du har särskilt önskemål)

Vill deltaga i middagen efter tävlingen

JaNej