Sollentunaloppet i strålande sol och hårda isar!

Sollentunaloppet avgjordes idag, söndagen den 26 februari, i strålande sol, hård vind och på förvånansvärt bra isar tack vare kommunens flitiga insats. I väntan på fullständiga resultatlistor kan vi rapportera att Jean-Charles Mattei, Sollentuna SS vann, och vår Patrik Permats kom tvåa tätt följd av IF Thors Freddy Leijon.

Damklassen vanns efter en lång spurt i medvind av vår egen Christina Danielsson. Andra tävlingen och första segern – riktigt bra kämpat i den hårda vinden. Tvåa kom Ammi Sjöblom. Tyvärr finns inga bilder på Christina från prispallen ty omplåstring i sjukstugan samt näraktuen för att sys över ena ögat.

Tack Sollentuna Skridskosällskap för som alltid ett välordnat och mysigt arrangemang riktligt med priser och bra sjukvård 🙂

Läs en spontanrapport från loppet här.

Resultatlista kommer finnas här.

Sollentunaloppet2012 Foto: Aadu Männik
Herrpallen ute på isen. Foto: Aadu Männik.

Sollentunaloppet2012 2 Foto: Aadu Månnik
Damvinnaren & herrtvåan verkar rätt nöjda. Foto Aadu Männik.