Nyhet på Ö–IP: träning med Sebastian Falk – uppdaterad: bild

Sebastian Falk träning
Källa: Sebastian Falk.

Uppdatering 12 dec: Första träningstillfället skulle ha varit nu på onsdag den 14/12. Det  är tyvärr framflyttat eftersom det inte kommer finnas is på Ö–IP tills dess. Kursen hålls istället följande datum: 20/12, 10/1 och 18/1 kl 17.30-19.00.

Sebastian Falk har en lång karriär som hastighetsskridskoåkare bakom sig. Han åker alla sorters skridskor, även inlines, och tävlar fortfarande i Marathon på sjöis.Han arbetar sedan ett antal år med att utbilda skridskoåkare på olika nivåer och med olika inriktningar.

Sebastian tränar elitåkare inom bl.a. bandy och håller i utbildningar för skridskoakademin, Skridskoförbundets ungdomssatsning inom hastighetsskridskor. Läs mer om Sebastian och hans skridskofilosofi här.

Sthlm Speedskaters har hyrt in Sebastian Falk för att hålla i skridskoträningen vid tre tillfällen på Ö–IP i vinter. Missa inte chansen att utveckla din skridsoteknik – delta på dessa specialtillfällen i vinter. Du kommer att få tips och råd på hur du kan förbättra din skridskoåkning så att du åker effektivare. Träningen passar alla, från nybörjare till avancerade åkare.

När:  tisdagen 20/12  tisdagen 10/1 samt onsdagen 18/1.

Tid: kl 17.30 – 19.00. Passen inleds med teori inomhus, vilket följs av praktik på isen. Kom i tid!

Plats: Ö–stermalms IP.

För vem: alla medlemmar i Stockholm Speedskaters är välkomna, oavsett åkförmåga.

Pris: 300 kr utöver åkavgiften till Ö–IP.

Anmälan: via nedanstående formulär. Betala 300 kr till klubbens PG: 40 92 96 – 1, märk inbetalningen med ditt namn och skridskoträning. Anmälan är bindande. En lista med anmälda kommer att publiceras på Medlemssidorna.

Välkomna!

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Nuvarande skridskonivå

NybörjareMedelåkareAvancerad

Ö–IP_2011-12-20. Mobilkamerafoto: Ulf Haase.
2011-12-20, Sebastian Falk instruerar. Mobilkamerafoto: Ulf Haase.