Luciaåkning på inlines

I brist på åkbar is på Ö–IP kanske det traditionsenliga Luciafirandet på inlines med Friskis & Svettis kan vara ett bra alternativ?

Info från Friskis & Svettis:
Tisdagen den 13:e december är det dags för den traditionsenliga Luciaåkningen. Vi åker under tak i Spårvagnshallarnas garage. Det blir åkning, teknik och trix, tävlingar, kaffe, glögg o tilltugg. Inga avgifter/kostnader. Samling från kl. 19.00. Vi drar igång aktiviteterna 19.15.

Parkeringsplatser för bil finns i garaget. Kommunalt tar du dej till T-Rådmansgatan, kort promenad till Tulegatan 2. Porttelefon B0006 Bildoktorn AB. Det råder inomhusklimat i garaget. Medtag Luciaglitter och eget “blink”, t.ex. luciakrona/ljus, eller cykelbelysning.

Skyddsutrustning (hjälm, handleds-, armbågs- och knäskydd) är obligatoriskt.

Det finns  alkoholfri glögg och pepparkakor. För beräkning av mängder är vi tacksamma för en intresseanmälan till F&S inlinessektion.

Efter aktiviteterna finns det möjlighet att äta tillsammans på en närliggande restaurang. Bevaka F&S hemsida för ev uppdateringar/ändringar.