Copenhagen Inline Challenge 19 juni

Hemsida: Copenhage Inline Challenge
Arkivbild från förra loppet.

Här kommer en text från Henric Wangel, som gärna vill inspirera andra till att hänga med till Köpenhamn på ett marathonlopp:

Jag fick ett brev från en av våra danska kollegor, Sune Jensen från Vesterbro RulleskÖ¸jte Klub, som jag haft kontakt med efter 2009 års upplaga av tävlingen. Det blev tyvärr inget lopp 2010, men i år blir det av! Vi var ett gäng från klubben som åkte 2009, ett trevligt lopp som gick på fin asfalt ute på Amager. Det var deltagare från många nationaliteter och mycket publik som hejade på vid varvning, kul! Läs mer om det loppet här.

Innan och efter loppet så var det så klart obligatoriskt med rÖ¸dspÖ¦tte og chips, rÖ¸d pÖ¸lse, flÖ¸de og is och annat danskt 😉

Loppet går även i år på Amager (se rutt), men på annan sträckning, och även flera distanser: marathon, halvmarathon, ett 7,5 km-lopp och två korta lopp för barn, 3000 m och 1000 m.

Mer info om loppet finns här.

Skriv gärna en kommentar till denna nyhet om du planerar att åka, och glöm inte att mejla till compete@speedskaters.se och berätta om sommarens tävlingsplaner.