Nu blir det premiär och TV4 är på plats


Mobilfoto: Ulf Haase

På tisdag ser vädret ut att bli toppen så nu är det äntligen dags för vårpremiär vid Sjöhistoriska museet. TV4 kommer att vara på plats för att göra sitt inslag för Nyhetsmorgon. Det vore superkul om vi kunde bli ett stort gäng nu när tv är på plats. Jag hoppas att alla kan vara med då inga ursäkter accepteras. 🙂

Vi startar som vanligt kl 18:00 och vi ämnar köra klubbens vårklassiker “fotbullar och kanelbollar” med fika on top.  Så missa inte lekfulla inlinesövningar som sätter smidighet, styrka och balans på prov och avslutas med en gemensam fika på museets då förhoppningsvis soldränkta trappor!

Vi kommer att anpassa träningen något för att få med det TV4 vill visa.

Tid: Tisdagen den 10 maj kl 18:00
Plats: Sjöhistoriska museet

Välkomna!  🙂