Påskledigt denna vecka!

Påsk

Tränartuppen låter hälsa att det är påskledigt denna vecka så det blir ingen tuppfäktning på tisdag. Håll däremot utkik för en eventuell annonsering om en långtur på söndagen. Vädret ser strålande ut hela veckan.

Preliminärt blir det vår klassiska premiär på Sjöhistoriska tisdagen den 26:e april med kanelbollar och fotbullar. Planera in i kalendern!

Ryktena går att det både har kläckts nya idéer om skridskoteknik samt kacklats flitigt på Motalalägret och alla hemkomna kycklingar är lite småömma i sina klor och vingar. En rapport lär komma.

Vidare ryktas det om att gamla Rv 73:an till Nynäshamn har äggskals-slät asfalt från Västerhaninge ned till Ö–smo. Bred väggren och mycket sparsamt med trafik ned till Ö–smo då det nu är 4-filig motorväg parallellt. Både helg- och kvällsturer kommer att hållas  – var så säkra.

Tränartuppen önskar alla kycklingar en äggligt skön Påsk 🙂