Barmarksträningen startar tisdag 12 oktober


Arkivfoto: Ulf Haase.

Tisdag 12 oktober är det start för höstens barmarksträning. Vi bygger upp vår styrka och spänst under roliga former. De första 4 tillfällena blir det fokus på core i ett styrka/stationsupplägg med många nya nyttiga övningar för att i november gå över till mer skridskospecifika övningar.

Vi samlas på tisdagar, senast kl 19:00, vid lilla parkeringen som ligger vid Fiskartorpvägens högersväng ca 200 m från Ö–IP. Vi joggar i samlad trupp ned till Ö–IP:s konstgräs om det är ledigt, alternativt en närliggande plats. Vanlig löparklädsel med gympaskor duger utmärkt. Det blir mycket hopp och liknande i sidled som ger sidokrafter i skorna, så ett par som sitter väl på foten och inte har för hög sula är ett bra val. Vi håller på drygt en timme, schema kommer strax på hemsidan.

Man behöver inte vara medlem för att prova på våra träningar. Alla är hjärtligt välkomna!

Frågor?
Maila till training@speedskaters.se