Följ med till Klarälvsbanan 14-15 augusti – några platser kvar!

Klarälvsbanan logo

Vi är redan 20 åkare från klubben + 2 från Dala Active Skaters. Det finns fortfarande några rum lediga, så ta chansen att följa med till Sveriges bästa inlinessträcka!

Uppdatering 6/8: Vi har inga reserverade rum på Uddeholm kvar, men det finns fortfarande lediga rum. Anmäl dig ASAP via formuläret nedan om du vill följa med! Anmälan är bindande.

Uppdatering 1/7: Turen genomförs precis som förra året tillsammans med Dala Active Skaters. Dom har lyckats pruta bort lakansavgiften, så nu är boendet ännu billigare! Ett preliminärt program finns nedan, och en lista på anmälda, rese- och boendeformer finns på Medlemssidorna.

Klaus Carlander har tagit ansvaret för att upprepa förra årets mycket uppskattade klubbtur till Klarälvsbanan. Start från Karlstad vid lunchtid lördagen den 14/8, sedan följer 9 mils åkning till Uddeholms vandrarhem, där vi badar, bastar och intar en god grillbuffé. På söndagen åker vi tillbaka till Karlstad, dit vi anländer i god tid för ytterligare ett bad innan det är dax för hemfärd.

Vi ordnar med en följeminibuss, där alla kan lägga packning samt åka med några mil om skoskavet eller tröttheten blir för stor; kostnaden för minibussen delar vi alla på. Samåkning i minibussen & bilar Stockholm-Karlstad kommer också att organiseras.

Rum för 20 personer är preliminärbokade på Uddehom. Dubbelrum inkl. lakan kostar 530 kr, enkelrum kostar 295 kr. Frukost kostar 75 kr extra. Total kostnad inkl. frukost och lakan blir alltså 340 kr/person för boende i dubbelrum. Grillbuffén kostar ca 200 kr.

Anmäl dig senast 18/7 genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är bindande fr.o.m. den 18/7. Betalning av rummen sker på plats.

Läs mer om Klarälvsbanan här. Reseberättelse med bilder från förra årets tur finns här.

Preliminärt program lör 14 augusti
ca 7.30 Start från Stockholm
ca 11.00 Ankomst Karlstad
Lunch

12.00
Start för inlinesturen
Vätske-och skoknytarpaus i Forshaga
Kaffe & glasspaus i Munkfors gamla stationshus
ca 17-18 Ankomst till Uddeholms Hotell och Vandrarhem
Bastu & bad
20.00 Grillbuffé

Följebilen möter upp vid alla rastplatser, så det finns möjlighet att fixa med prylar, fylla på vätska etc längs vägen. Vi kommer att åka i lugnt tempo så alla hinner med. Eventuellt bildas en snabbare och en långsammare åkgrupp så alla kan åka i behaglig takt. Möjlighet finns att åka delar av sträckan med följebilen.

Preliminärt program sön 15 augusti
7.30-8.30 Frukost
9.00 Rullstart
Första Paus i Munkfors
Andra paus Olsäter
Tredje paus i Deje – pizzalunch
ca 14.00-15.00 Ankomst Karlstad
Bad & ombyte
ca 15.30 Avfärd mot Stockholm
ca 19.00 Ankomst Stockholm

Anmälningsformulär