Kör Tallinn Marathon till helgen!

Tallin Marahton 2010

Fem av klubbens medlemmar kommer att delta i Tallinn marathon på söndag den 6 juni. De vill gärna ha sällskap av fler Speed-medlemmar och andra åkare från Sveriges klubbar. Följande info kommer från Aadu:

Marathontävlingen börjar kl 12.00 och efter tävlingen hinner vi ha en rundvandring i Tallinns Gamla stan, samt fira Nationaldagen. Registrering sker på denna hemsida. Anmälan kostar 200 EEK t o m 2 juni, därefter kostar det 300 EEK (100 SEK ~160 EEK).

TallinkSilja har sänkt priserna på 40-timmars kryssningar, nu kostar sista minuten-kryssning 580 kr för en 4-bäddshytt, dvs 145 SEK per person. Båten avgår lördag kl. 17.45 från Värtahamnen, är framme i Tallinn kl 10.00 och avgår mot Stockholm söndag kväll kl 18.00 – framme i Stockholm måndag den 7:e juni kl 10.00.

Nära tävlingsområdet, ca 200 m från starten, finns matbutiker och andra matställen samt i OS 1980 Tallinns Olympiska Segelsportcentrum. På banan (2,5 km) finns en servicepunkt med flaskvatten och nära startområdet olika sponsorställ, som säljer sportprodukter.

Info för nedladdning finns här.

Dessa åkare deltar från Sthlm Speedskaters:
Aadu Männik
Marti Jeltsov
Torbjörn Köhler
David Hjalmarsson
Henric Wangel