Rapport från Bodensee

Bodensee intro Foto CarlMagnus Lundber
Foto: CarlMagnus Lundberg.

En av klubbens medlemmar har skickat en berättelse från sina inlinesturer i Tyskland och Schweiz. Så här skriver CarlMagnus Lundberg:

“Skickar några bilder från de fina inline/cykel-banorna längs Bodensjön och ett par från Ulm vid Donau. Fin asfalt och utsikt, men man får ibland som inline-åkare leta omvägar runt naturskyddsområden (korta sträckor), där cykelbanorna inte är asfalterade. Kunde köra några turer där som träning veckan innan Regensburgs halvmarathon, 16/5, där jag deltog. Hade nog slagit personligt rekord om inte 500 meter av sträckan hade varit kullersten, där det nära nog tog stopp.”

Mer info om Regensburg Halvmarathon finns här.

Bodensee 4 Foto CarlMagnus Lundberg

Bodensee 1 Foto CarlMagnus Lundberg

Bodensee 2 Foto CarlMagnus Lundberg

Bodensee 3 Foto CarlMagnus Lundberg

Alla foton: CarlMagnus Lundberg.