Norrviken by Night torsdag 21 januari kl 19:30 (Uppdat: bilder)

Norrviken 2010-01-21. Foto: Ulf Haase.
Foto: Ulf Haase.

Åtta klubbmedlemmar deltog i kvällsturen på Norrviken som utlysts av Sven och Patrik. Start 19:30 ombytta med tända pannlampor på isen utanför stora parkeringen mellan idrottsplatsen och Södra delen av Norrviken strax nordväst om Väderholmen. Pannlampa och knäskydd var obligatoriskt. 

14 km-slingan var plogad till full bred och iskvaliteten var som utlovat förhållandevis god. Efter att de som hade hastighetsskridskor varit lite försiktiga under första varvet övertog de ledningen under andra varvet och behöll den under det tredje.

Norrviken 2010-01-21. Foto: Ulf Haase.
Foto: Ulf Haase.

Norrviken 2010-01-21. Foto: Ulf Haase.
Yngve Lind, Rickard Holmberg, Patrik Permats, Lennart Ek, Anders Kamb, Sven Rudberg och Roger Melander. Deltog gjorde också fotografen.
Foto: Ulf Haase.